عناصر
مثل بادمجان
روغن برای سرخ کردن در صورت نیاز
دو عدد سفیده تخم مرغ در هر کیلو بادمجان
یک سفید
اب
دو قاشق نمک
مراحل آماده سازی
1
ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و برش می دهیم، سپس تکه های آن را به مدت یک ساعت در آب و نمک خیس می کنیم تا تلخی بادمجان از بین برود و به قول مادرم آب سمی آن بیرون بیاید، یعنی وقتی می خوریم. آن، آب قهوه ای با آب و نمک بیرون می آید. می توانیم آن را برداریم و در آبکش بریزیم.
سفیده را در ظرفی میزنیم تا سفت شود سپس تابه را روی گاز گذاشته و روغن میریزم تا داغ شود سپس یکی یکی با قلم مو ورقه های بادمجان را خیس میکنیم و . در روغن سرخ کنید.
حال تجربه این روش این است:
1- بادمجان بهتر است سرخ شود.
2- زودتر می پزد.
- می توان گفت در مقدار روغن مصرفی صرفه جویی کمی می کند
4- در طعم بادمجان تغییری ایجاد نمی کند.
و اینم نتیجه کار امیدوارم مفید بوده باشه