سپیدنیوز

سایتی سرشار از خبرهای سپید

سپیدنیوز

سایتی سرشار از خبرهای سپید

سرخ کردن بادمجان با سفیده تخم مرغ


عناصر

مثل بادمجان

روغن برای سرخ کردن در صورت نیاز

دو عدد سفیده تخم مرغ در هر کیلو بادمجان

یک سفید

اب

دو قاشق نمک

مراحل آماده سازی

1

ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و برش می دهیم، سپس تکه های آن را به مدت یک ساعت در آب و نمک خیس می کنیم تا تلخی بادمجان از بین برود و به قول مادرم آب سمی آن بیرون بیاید، یعنی وقتی می خوریم. آن، آب قهوه ای با آب و نمک بیرون می آید. می توانیم آن را برداریم و در آبکش بریزیم.

سفیده را در ظرفی میزنیم تا سفت شود سپس تابه را روی گاز گذاشته و روغن میریزم تا داغ شود سپس یکی یکی با قلم مو ورقه های بادمجان را خیس میکنیم و . در روغن سرخ کنید.

حال تجربه این روش این است:

1- بادمجان بهتر است سرخ شود.

2- زودتر می پزد.

- می توان گفت در مقدار روغن مصرفی صرفه جویی کمی می کند

4- در طعم بادمجان تغییری ایجاد نمی کند.

و اینم نتیجه کار امیدوارم مفید بوده باشه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد